Јануари 2014

28 Јануари 2014

Синдром на стадо

20 Јануари 2014

Крстови, води и лаптопи

15 Јануари 2014

Крај на 2013. Каде е моралот?

06 Јануари 2014

Фашизам или идиотизам

03 Јануари 2014

Пентиум кец повеќе од анонимци и дигитални тролови

02 Јануари 2014

Аплауз во авион

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s