Maj 2014

26 Мај 2014

А ти сепак се враќаш

21 Мај 2014

Биди геј, Македонец не е курентна роба

16 Мај 2014

Планот

12 Мај 2014

Кончита не е тоа што мислите

 

05 Maj 2014

Барањата на СДСМ за нови фер избори

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s